小学英语综合测试卷_小升初英语试题及答案

广告位

英语在小学也是要考试的,将要参加小学毕业考试的学生,可以通过复习,做一些小学英语测试卷以此来提高自己的英语成绩。小编今天给大家分享一篇适合小升初英语试题带答案,希望可以帮助到大家。…

英语在小学也是要考试的,将要参加小学毕业考试的学生,可以通过复习,做一些小学英语测试卷以此来提高自己的英语成绩。小编今天给大家分享一篇适合小升初英语试题带答案,希望可以帮助到大家。

英语培训

一、 按要求写单词。

1. she _______ (宾格)

2. country_________ (复数)

3. close ________ (现在分词)

4. three__________ (序数词)

5. China ________ (形容词)

6. I_________(名词性物主代词)

7. boy _______(复数)

8. swim_______ (现在分词)

9. photo ______(复数)

10. mouse________(复数)

二、 英汉互译。

1. 洗澡________

2.each other________________

3.Watch out!________________

4.起床________

5.刷牙________

6.Good health to you!________________

7.我喜欢在夏天游泳。________________________

8. Sixty minutes make an hour.________________________

三、 根据所给的英语句子,在方框中选出相应的答语 并将其字母番号填入题前括号内。

A. It’s cold.

B. They are my shoes.

C. It’s on the first floor.

D. Yes it is.

E. It’s 6:00.

( ) 1. Where is the canteen?

( ) 2. What time is it now?

( ) 3. Is this your skirt?

( ) 4. What’s the weather like here?

( ) 5. What are these?

四、 选择填空。

1. Look! Lucy is ______ a new red dress.She is beautiful today.( )

A. with B. put on C. in D. wear

2. — __________? — My bike is broken.( )

A. What is it B. What is wrong with you

C. Where is it D. Whose is this

3. There are so many people in the shop. You must ________ your things.( )

A. look at B. look after C. put away D. put on

4. I have two good pen friends. One is an American,______ is in England.()

A. the other B. another one C.another D. other

5. — _______ are his football clothes? — Under the bed.( )

A. Where B.Who C.Whose D. What

6. I can see ______ in Lucy’s room.( )

A. other thing B. any other thing C. something D. some other things

7. These are ______. You can buy a pair for your mother.( )

A. woman sock B. women sock C. women socks D. woman socks

8. — Thank you very much! — ________.( )

A. You’re right B. All right C. You are welcome D. OK.

9. — She must be in red.

No, _____. She wears a green coat.( )

A. she is B. she must not C. I don’t think so. D. I am not

10. The coat _____ the wall isn’t Kate’s. It’s ______.( )

A. on; his B. to;mine C. in;he D. under; him

五、 用所给词的正确形式填空。

1. The boys like to listen to music when they do ______ (they) homework.

2. My mother’s work is _____ (make) our city safe.

3. One day, Mr Green asked Mrs Green ______ (go)shopping for him.

4. We would brush our _______ (tooth) twice a day.

5. This book is the lightest and ______ (thin) of all the books.

6. She is ______ (good) than Alice at swimming.

7. Janet ______ (get) up at 7:30 a.m. every day, so she is always late for school.

8. I think the ______ (four) lesson is the most difficult in this book.

9. Look at the sign. The library is _____ (close) from 1:00 p.m to 2:00 p.m.

10. Jason is used to ______ (watch) TV the whole night.

六、 按要求完成下列句子。

1. We are making a model plane. (变成一般疑问句)

2. The boys are sitting under the tree. (对划线部分提问)

3. Look out of the window. (改为否定句)

4. We can see some birds over there. (对画线部分提问)

5. The children have some apples. (改为单数句子)

七、 阅读理解, 根据短文内容判断正(T)误(F)。

It’s Sunday morning. The students of Class 3 are giving their classroom a good cleaning.

Miss Huang, their teacher, is working with them. The children are busy. Some are carrying water; some are cleaning the windows; others are sweeping the floor. Zhang Hua is putting up a map on the wall. It is a map of China. Wang Fei and Wei Qing are mending some broken chairs. The children are listening to the radio while they are working. The classroom looks nice and bright after the cleaning. The children are very happy. They go home for lunch at noon.

1. The children are playing in their classroom on Sunday morning.( )

2. Miss Huang,their mother, is working with them.( )

3. There is a map of China on the wall.( )

4. Two of them are repairing the broken chairs.( )

5. They are singing while they are working.( )

八、 书面表达。

以一种文具为题按要求写一篇英语小作文。

要求:1.要写出此文具的主要特点。

2.条理清楚,意思连贯,标点正确,书写规范。

3.不少于50个单词。

我这里给大家推荐一下:【点击链接https://www.nicekid.com/t/nicekid-bite】这个是阿卡索英语的免费试听课,他们会在上课前对学员进行英语测试,先看看学员目前的英语水平,再根据学员的英语水平来上课,可以先试听一下,要是对自己有帮助再报名。

参考答案:

一、 按要求写单词

1. her 2. countries 3. closing 4. third 5.Chinese

6. mine   7. boys 8. swimming 9. photos 10. mice

二、 英汉互译

1.take a bath 2.互相 3.当心 4.get up   5.brush teeth

6.祝你身体健康 7.i like to swim in summer 8.一个小时六十分钟

三、 根据所给的英语句子,在方框中选出相应的答语 并将其字母番号填入题前括号内。

1.C 2.E 3.D 4.A 5.B

四、 完形填空

1.C 2.B 3.B 4.A 5.A

6.D 7.C 8.C 9.C 10.A

五、 用所给词的正确形式填空。

1. their  2. making   3. to go 4. teeth 5. thinnest

6. better 7. gets 8. fourth 9. closed 10. watching

六、 按要求完成下列句子。

1. Are you making a model plane?

2. Where are the boys sitting?

3. Don’t look out of the window.

4. What can you see over there?

5. The child has an apple.

七、 阅读理解, 根据短文内容判断正(T)误(F)。

1.F 2.F 3.T   4.T 5.F

八、 书面表达

参考范文:

My Pencil-box

I have a pencil-box. It is nice and big. It has many colors. There are two blocks on my pencil-box. One is yellow, the other is orange. In my pencil-box,there are pens, pencils, a ruler and an eraser. I like my pencil-box very much and my pencil-box looks like my best friend.

以上就是小编分享的英语测试题,大家要认真练习,做完之后对比答案再看看你能对多少,能得多少分,再去分析分析自己错的原因在哪。希望小编的分享能够对大家的学习有所帮助。

阿卡索英语,一对二同伴式在线少儿英语欧美外教课,适合孩子学英语的固定同伴式在线课堂,全程固定欧美外教授课,精选国际教材二次研发,英语图标+场景项目式课程设计,孩子更爱学,英语提升快,持续就读率高!

【阿卡索英语免费试听课领取地址:https://www.nicekid.com/register/nicekid-xiugai

【【注:阿卡索英语提供在线少儿英语欧美外教课,新用户首次体验课免费领取,系统长期主修课需要付费购买,无需要请勿随意申请,每天试听课程名额有限,给重视孩子英语学习的家长提供更多机会!】】

作者: admin

为您推荐

广告位

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

0898-88881688

在线咨询: QQ交谈

邮箱: email@wangzhan.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部